Minőségbiztosítás

Munkánk vevőink elvárásának megfelelő, hatékony minőségirányításra épül.

A PlasticPaint Kft.
MSZ EN ISO 9001:2015
nemzeti szabványnak megfelelő, integrált minőség és környezetirányítási rendszert működtet.

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZET POLITIKA

A PlasticPaint Kft. autóipari és egyéb beszállítóként, különféle, elsősorban polimer szerkezeti elemeket és részegységeket gyárt, de egyéb alkatrészeket is előállít a hazai és export piacokra. Kft. vezetése felismerve, hogy működésében a vevők megelégedettsége és a gazdaságos termelés kulcsa a minőség, továbbá, hogy a környezet védelme az egyén,a vállalat és a társadalom hosszútávú érdeke, a nemzetközi szabályoknak megfelelő integrált minőség-és környezet központú irányítási rendszert hozott létre. Felelősségünk tudatában kinyilvánítjuk szándékunkat és elkötelezettségünket:

– Termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos fejlesztése,
– Vevőink, beszállítóink, dolgozóink elégedettségének növelése,
– A környezetvédelmi jogszabályi követelmények, előírások és hatósági kötelezések betartása, a környezetre káros hatások
folyamatos, tervszerű csökkentésére,
– A minőségi és környezeti kultúra színvonalának emelése érdekében munkatársaink képzésére és ösztönzésére,
– A környezeti teljesítmények folyamatos fejlesztésére.

A Kft. minden munkatársa kiemelt feladatának tekinti az adott munkakörben az eljárások pontos ismeretét, a minőség-és környezeti célok elérését és a folyamatok fejlesztését. Minőség-és környezetpolitikánkról, programjainkról és eredményeinkről rendszeresen tájékoztatjuk piaci partnereinket, az illetékes hatóságokat és régiónk nyilvánosságát.

Plasticpaint ISO 9001 ENG (pdf)

Plasticpaint ISO 9001 HUN (pdf)